Kerstfeest Tehuis 2015

29 mei - vierden wij samen de 40ste verjaardag van het Tehuis met een

reuze barbecue, circusanimatie en een slagwerkorkest, kortom een prachtige dag!

Bezoek van een boerderij

Op 06 april 2016. bezochten wij te Nalinnes de boerderij "la ferme des monts"

12 mei 2016 Eerste ontmoeting met de vzw "Anim'ose".

Door een contact met dieren gaan de gehandicapten personen zich ontspannen en zich veel rustiger voelen.

Een activiteit die zeker voor herhaling vatbaar iswink

Op woensdag 4 mei hadden wij een ontmoeting met de voetbalspelers van de ploeg Standard de Liège. Een bezoek aan het stadium en we kregen zelfs handtekeningen van de spelers.

Een bijzondere dag voor de vele supporters en dank aan de "AViQ voor dit uitstekend initiatief.

Een geslaagd feest

Naar jaarlijkse gewoonte sloten we ook 2015 op 19 december af met het traditionele  kerstfeest. Samen met de familieleden van onze bewoners, de leden van de Raad van Bestuur en al het personnel beleefden de bewoners een zeer mooi kerstfeest.

Op een speelse wijze hebben zij getoond hoe zij reclamespots ervaren.
Een zeer verzorgde en smakelijke maaltijd ging de komst van de kerstman vooraf en zoals elk jaar werden de medailles voor vijf, tien, vijftien, twintig  en meer jaren aanwezigheid uitgereikt. Het feest werd afgesloten door een opmerklijke prestatie van het zangkoor van onze bewoners.